Ang. MX5specialisterne m.fl. , Jelling: ADVARSEL!!!

Køb, salg og bytte af biler og stumper

Redaktør: Softtop

Ang. MX5specialisterne m.fl. , Jelling: ADVARSEL!!!

Indlægaf hasse » ons 23. maj 2018 15:58

Advarsel mod MX5specialisterne m.fl. Jelling.

Har altid været og er vældig godt tilfreds med Andreas Fast, Au2fast. Men derfor kan man jo godt prøve en anden "leverandør".
Og det har jeg så gjort: Bestilte hos mx5specialisterne, Jelling et benzinfilter til min MX5 NA'er. Betalte med det samme iht. sælgers anvisninger. Med en bankoverførsel til den oplyste konto i Den jydske Sparekasse, Jelling.

Da der var gået et par dage uden, at jeg havde modtaget filtret rykkede jeg for bl.a. at få at vide, hvornår det var sendt. Det fremgik af sælgers ordrebekræftelse "...Vi afsender de bestilte varer, så snart vi kan se indbetalingen...".
Fik ingen respons på denne eller senere henvendelser. Handlen blev annuleret fra min side.

Har bedt sælgeren om at tilbageføre beløbet. Ingen respons..af nogen som helst art.
I et forsøg på at få købesummen incl fragt retur - gigantisk beløb på kr. 280,- - rettede jeg henvendelse til deres bankforbindelse, som jeg havde indbetalt beløbet til: Den jydske Sparekasse, Jelling.

Det kunne jeg åbenbart godt have sparet mig: Jeg fik et svar fra Sparekassens bankrådgiver!!!!, at de ikke kunne hjælpe. Det måtte jeg klare med sælger.

At jeg ikke "giver op" siger sig selv. Der er andre muligheder....end henvendelse til Den Jydske Sparekasse, Jelling.

Jeg fraråder derfor alle MX5-ejere og for den sags skyld alle om at handle med Autohjørnet, Jellinge Aps, Autojelling, MX5specialisterne og Jan Stejner Rything Larsen som vist "udadtil" kalder sig Jan Larsen. Eller hvad han/de ellers kalder sig.

Det er vist eet fedt, hvem der handles med. Det er denne Jan Larsen, der står i spidsen for "det hele". Hvordan de/han har skruet det sammen juridisk, ved jeg ikke.

Ja mit tab, hvis det bliver det, er til at overse, men hvad hvis en person har købt for langt, langt mere end jeg. Måske en MX5'er?????

Old news??? Måske, men ikke for mig.
Hasse
1990, Crystal White.
hasse
 
Indlæg: 3942
Tilmeldt: lør 10. apr 2004 22:21
Geografisk sted: Den anden Verden

Tilbage til Køb, salg og bytte

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster

cron